i'll never be perfect, because i'll never be you

tre tända ljus står på bordet framför mig &utanför mitt fönster är det kolsvart. jag sitter på en stol med hörlurar i öronen och lyssnar på världens bästa. the blackout. mycket tjat om dem, men vad annat kan jag göra? de är mitt syre. speciellt 'this is why we can't have nice things'. den texten får mig att börja fundera på så mycket. den får mig att börja fundera på mitt liv, på mig själv, om jag duger som jag är. that's the problem.

jag har aldrig varit nöjd med mig själv. jag har alltid haft världens sämsta självförtroende. alltid nedvärderat mig själv och alltid hatat allt jag gjort. jag har varit deprimerad, tyckt att jag var helt hopplös och inte värd ett enda öre. dock har det ändrats nu men ibland kommer tankarna såklart tillbaka. är jag verkligen okej? mitt svar är ett 'nja'. för så är det bara, i'm not totally alright. så är det bara och jag kommer alltid tycka så. och kom igen, vem tycker att den är helt perfekt? huh? jag tror ingen tycker det, honestly. och nej, jag ska inte tok-banta och svälta mig själv. så lågt sjunker jag inte. however, jag har börjat träna mycket mer nu. fyra gånger i veckan, minst. jag orkar inte annars, orkar inte med mig själv. jag får dåligt samvete annars. nu mår jag bra igen, det känns kul att träna och jag är stolt över mig själv för att jag gör det. jag önskar bara att jag kunde vara peppad till att göra det. mer än vad jag är nu alltså. men jag jobbar på det. jag ska lyckas med mina planer. i'm going to make it.

kroppsidealet idag är sjukt. size zero, wtf? jag fattar faktiskt inte grejen. varför är det så snyggt att vara lika smal som en planka? kläderna sitter inte ens bra. kurvor är bra, det är normalt. 'normala' kvinnor har kurvor. man kan dö av att vara för smal, det är sjukt hemskt. och allvarligt talat, jag förstår inte det snygga i det? jag har aldrig varit direkt smal, men jag har aldrig brytt mig sådär himla mycket. det är okej. jag är kanske inte smalast i stan och ser kanske inte bäst ut, men jag har min musik. då klarar jag allt. jo, det gör jag. MEN. på senare tid har allt börjat komma ikapp mig, om man nu säger så. jag har börjat få lite ångest för hur jag ser ut. jag är inte nöjd med mitt utseende. mitt självförtroende är nästan på minus igen. jag kan få ett återfall i depressionen. jag vet inte om ni har varit deprimerade, men det är ingen höjdare. 2005/2006 är inget år jag vill komma ihåg, moodwise. annars såg jag mcfly 2006 &ärligt talat blev det min räddning på något sätt. jag insåg att jag borde keep on fighting for myself. jag borde få vara mig själv utan att någon ska klaga. tyvärr fungerar inte högstadiet riktigt så. så ja, jag blev mobbad. utstött. jag orkade inte vissa dagar. grät hela tiden. men något fick mig att orka. something made me pull through. vad var det då?

musiken, såklart. musik var min axel som jag kunde gråta ut på. vännerna bodde för långt bort och jag hade bara musiken, detta var då innan jag&ellen återupptagit vår kontakt. jag hade mcfly. jag hade fightstar, fall out boy och gamla punkbank. jag hade blink-182. sen fick jag all time low. sen the blackout. och sen you me at six. my life was complete. jag var lycklig. nu pratar vi riktigt lycklig, och det är jag nästan bara i london eller på spelningar. i skolan kan jag aldrig vara helt lycklig, även fast jag ser ut att vara det. det är en fasad. jag är bra på att hålla uppe fasader, tyvärr. folk tror att jag är någon jag inte är och det är jobbigt. så var det i ettan. nu är fasaden nere och folk vet vem jag är. ungefär. men de ser mig fortfarande på samma sätt. i can't wait to leave this place. alla människor som tror att de vet allt om mig fast de inte vet någonting. alla som pratar och viskar när man går förbi. de som fjäskar och sen snackar skit. de som tror att de känner en fast de inte har någon aning om vem du är. så är det dagligen för mig. jag vill bara komma bort. sätta mig på ett flyg till london och visa att jag kan lyckas. jag ska lyckas, för att bevisa för dem att jag inte är all talk and no action. de tror att jag kommer misslyckas. att jag är kaxig och skryter. ursäkta? om man känner mig vet man att jag inte är kaxig. jag skulle aldrig skryta om någonting. och vad exakt har jag att skryta om? huh? ingenting, ungefär.

mitt liv är dock bra nu. jag har vänner jag litar på, jag har musik som jag älskar.
jag har fortfarande mcfly. jag har fightstar, fall out boy och gamla punk&rock-band.
jag har blink-182. jag har all time low, the blackout och you me at six.

jag har allt jag behöver, samlat på ett underbart ställe. min iPod.


jag trycker in hörlurarna hårdare i öronen, för att höra texten bättre. texten som jag älskar och låten som jag lyssnar på varenda dag. dag som natt, den är fortfarande lika bra.
thank you the blackout, for stealing my heart.



'i hate the pain that i went and put you through 'cause i'll never be perfect, because i'll never be you.
what the air doesn't see, the heart can't breath, but all that pain went away when i saw you leave.

let's just make things work, there's nowhere better then this.
i don't care what you're thinking, i don't care what you're saying.
when everything is gone, we'll still be begging for more.

say what you want, it would always end; this was never gonna be simple.
say what you want, it was all pretend; this was never gonna be simple.'


they scream when they look at me

DAGENS VILL HA: en latte från starbucks.
DAGENS KLÄDSEL: slitna, ljusa jeans &david&goliath linne.
DAGENS DOFT: avril lavigne - black star.
DAGENS FRISYR: urgh.
DAGENS LÅT(AR): elliot minor - electric high.
fall out boy - alpha dog.
DAGENS HÄNDELSE: att spanska-lektionen var inställd &jag är här ändå.
DAGENS PLANER: skola, träna, plugg, telefonsamtal.
DAGENS SAKNAD: mcfly.
DAGENS DUMMASTE: min spanska-lärare!
DAGENS SJUKA: att jag lyssnat på fob's alpha dog 48 gånger på två dagar?
DAGENS DROG: alpha dog...?
DAGENS ROLIGASTE: "kan du 'ta hand om' henne då? fixar fejkat pass och allt!"
DAGENS KÖP: i n g e t !
DAGENS GODIS: inget än. huh.
DAGENS BLÄ: att jag kunde sovit nu.
DAGENS HUMÖR: blä.



  idag är jag som sagt trött som fan. dagens låtar är från två gamla favoriter, fall out boy &elliot minor.
sprillans nya låtar &de är underbara båda två. fall out boy's alpha dog är bästbästbäst! :']
det är så fall out boy ska låta, det säger jag bara!
nej, nu ska jag nog gå hem och sova igen.


it's time to move forward

sitter i skolan &surar justnu, tydligen hade vi ingen spanska-lektion! och jag som var så duktig och kom i tid för en gångs skull! usch, så går det när man är duktig. haha! så nu sitter jag här vid en dator och lyssnar på paramore's nya album brand new eyes. det är bra, definitivt. dock är jag lite svagare för riot! men, det ska bli kul att se paramore i sthlm eftersom jag lyssnat på dem i minst två år. (: är mest pepp på you me at six dock! såklarttttt (: mina fina pojkar, hihi! så snart som möjligt ska jag fixa biljett &sen blir det en fin natt på sthlm central. mja, det sista ser jag kanske inte fram emot alldeles för mycket, MEN! det kan nog bli bra det med :]

paramore's skiva som sagt.. den är bra den. speciellt låten 'feeling sorry'. den känns så jäkla.. ÅH! jag kan verkligen känna igen mig i texten och jag förstår precis vad hayley menar. jag gillar låten så sjukt mycket och det måste nog vara en av de bästa låtarna på nya albumet, sen är låten 'where the lines overlap' sjukligt grym med! men nog slår 'feeling sorry' den ändå! alltså gud vad pepp jag blev nu på the gig! :'] ge mig 30:e november nu! (gärna 26-29 med, londontown ju!) jag tror det kommer bli kanonbra, ska bara få med mig någon på spelningen med, hihi! måste verkligen se till att det blir av, kommer bli great. ymas liksom! :) hihi. nu svamlar jag en aning, så jag ska sluta. jag slänger in låten här med, bara för att!



"we still live in the same town, well don't we?
but i don't see you around anymore. i go to all the same places; not even a trace of you.
your days are numbered at 24.

and i'm getting bored waiting around for you, we're not getting any younger.
and i won't look back 'cause there's no use, it's time to move forward.

i feel no sympathy, you live inside a cave. you barely get by, the rest of us are trying.
there's no need to apologize; i've got no time for feeling sorry.

well, i try not to think of what might happen when your reality it finally cuts through.
well, as for me i got out and i'm on the road. the worst part is that this, this could be you.

you know it too, you can't run from your shame; you're not getting any younger.
time keeps passing by but you wave it away. it's time to roll over.
[...]

all the best lies, they are told with fingers tied.
so cross them tight. won't you promise me tonight, if it's the last thing you do you'll get out."

paramore - feeling sorry.


just because i'm nerdy

jag är en liten nerd, tänkte bara tala om det för er. när man tittar på mig tror man nog inte det, but i really am! vad är det då som gör mig så otroligt nerdig? jo, well, till att börja med älskar jag hannah montana. (det borde egentligen räcka, but wait, there's more!) jag tycker att oliver oken &rrrrico är bäst ungefär.
jag älskar high school musical-filmerna &tycker att de är så töntigt söta. allt är så perfekt och sockrigt men gud vad jag gillar det! de gör mig glada helt enkelt.

camp rock är också en favorit hos mig, då jag kan alla låtarna utantill. nu skämtar jag inte, jag kan ALLA. till och med 'hasta la vista' där de rappar. jag tycker också att den bästa i hela filmen är kevin jonas &hans karaktär jason. ja, han är grym. (&nej, jag tycker inte joe är snygg, duh!)

jag är också en transformers-nerd. a big one! jag har miniatyr transformers hemma hos mig. yes, i min bokhylla står en mini-liten bumblebee och en himla fin optimus prime miniatyr. jag älskar transformers &filmerna är kanonbra &gud vad jag kan prata om dem i en evighet! det är ingen som tror det om mig, så mycket kan jag säga!

något annat som gör mig till en liten nerd är att jag älskar manchester united. nej, nu snackar vi inte normalt fotbolls-hejande, utan jag Ä L S K A R united och allt de gör. wayne rooney är bästa spelaren i laget &jag har två tröjor med mannens namn på. i november ska en fin united-mössa införskaffas (kanske även skulle köpa mig några cool-points? om de nu fanns alltså, 'cos i could sure use them!)

sen är en av mina favoritskådisar michael cera, &det har varit så sen jag såg juno första gången två år sedan. nick and norah's infinite playlist är favoriten med honom, och sen är superbad där med. year one med min all time favourite jack black är också en solklar favorit med cera! jag väntar spänt på youth in revolt &vill bara ha mer av michael cera. helst nu. direkt.
töntar är något jag tycker är sjukt kul att se på tv&i filmer, min favorit i OC var alltid seth cohen. det kanske var där det började? den töntiga indie-killen med en kärlek för udda musik &serietidningar? i blame him for everything, ja, i really do.
&efter att ha sett adventureland för någon månad sen blev jag som kär i jesse eisenberg. nu är han aktuell i zombieland som jag älskar så sjukligt mycket, den filmen är verkligen bra! min humor, indeed.

så there it is, beviset på att jag, bells, är en nerd innerst inne.
&idag, ja då jävlar ska jag släppa ut nerden inom mig &glo på transformers 1 &2!


we're never gonna be as young as we are tonight

DAGENS VILL HA: londontown &seansmith.
DAGENS KLÄDSEL: slitna, ljusa jeans &sean got a gun-tröja.
DAGENS DOFT: er?
DAGENS FRISYR: för en gångs skull som jag vill ha det!
DAGENS LÅT: the summer set - young 
DAGENS HÄNDELSE: att ymas-giget är 99% säkert för min del.
DAGENS PLANER: stan, plugg, guitar hero. (hello nerd)
DAGENS SAKNAD: londontown?
DAGENS DUMMASTE: haha, lätt jag själv. 
DAGENS SJUKA: att jag fortfarande kan get down med bsb utantill?
DAGENS DROG: young.
DAGENS ROLIGASTE: "jag tror jag är kär i michael cera" "påminn mig om att jag måste köpa cerat?"
DAGENS KÖP: i n g e t !
DAGENS GODIS: marabou, tsh.
DAGENS BLÄ: att mitt internet dör h e l a tiden!
DAGENS HUMÖR: it's all good (in the hood) [min humor är dålig idag, ja!]


"you and i are young, what makes it wrong for us to fall in love?
and either way, we'll never change. we'll talk and touch the day away.

now would you hold me if i was crazy?
i'm going crazy for you. i'm crazy for you.
let's waste away together, wwe can stay this way forever.

'cause we're never gonna be as young as we are tonight.
let the world know we're alive."

jag är nog lite kär i the summer set. de är fin'fina. deras nya album 'love like this' är helt fantastiskt och går på repeat här hema hos mig! jag tycker om det sådär för mycket! ni vet så mycket att det nästan är skadligt? mja, SÅ mycket gillar jag det albumet. :'] anyway, justnu är det låten 'chelsea' som äger mina hörlurar och den är för bra. först gillade jag inte den alls, men nu bara växer den hela tiden! dock handlar den om skådisen chelsea staub, vilket är lite irriterande. hon är också med i deras video till låten, men det gör inget alls då den är så himla härlig! &chelsea staub är med i olika disney-filmer samt tv-serien JONAS. (: men hon är helt okej! &videon är himla underbar :')

anyway, nog pratat om the summer set (även fast jag skulle kunna fylla ett helt inlägg med bara svammel om dem!). idag har det inte hänt så himla mycket här i kalmar'land. inget alls har hänt faktiskt! men jaja, så är det ibland. malin har iallafall skickat alla bilder från vår photosession &de är himla fina! :) fick ju idén från camillus att framkalla lite (läs: 100) bilder från fuji gratis &det håller jag på att samla ihop bilder till nu! blir många bilder från londontown kan jag säga, hihi!

&juste! dagens roligaste är ett citat, som egentligen blev sagt igår (petitess!) av bsb. och ja, jag kallar människan för bsb på grund av att hon just nu återupptagit sin kärlek för backstreet boys och då speciellt den här låten. &jag såg på en av världens finaste filmer (juno) och fick för mig att smsa henne. det såg ut såhär:
jag: åh jag tror jag är kär i michael cera! :']
bsb: åh, påminn mig om att jag måste köpa cerat?
(jag trodde verkligen jag skulle dö av skratt)

imorn blir det tre timmar skola sedan blir det lite plugg &er, träning! sjukt skönt att komma igång med träningen igen (: hihi! however, nu ska jag cykla till papi &spela lite guitar hero, nerd som man är!
pus!


if you cross your fingers...

y o u  m e  a t  s i x ; p a r a m o r e

a r e n a n, s t h l m ; 3 0 / 1 1 - 0 9.

i know i'll never die alone because of all of you

nirvana - fullständig lycka och frihet från begär, hat och självbedrägeri.

jag har upplevt nirvana; minst tolv gånger.


tjugoandra september tvåtusensex; wembley arena.   
sjätte december tvåtusenssju; wembley arena.
tjugosjunde december tvåtusenåtta; wembley arena.
första maj tvåtusennio; hmv hammersmith apollo.

sjuttonde januari tvåtusenåtta; kb.
elfte maj tvåtusenåtta; earls court.
trettionde maj tvåtusennio; siesta.

elfte maj tvåtusenåtta; earls court.
femte oktober tvåtusennio; electric ballroom.

tjugonde mars tvåtusensju; arenan: fryshuset. 
tjugonionde mars tvåtusenåtta; cirkus.
tionde maj tvåtusenåtta; earls court.


go figure, det handlar om spelningar. konserter, gig, whatever.
mcfly x 4
the blackout x 3
all time low x 2
fall out boy
simple plan
you me at six

i november får jag förhoppningsvis uppleva nirvana för trettonde gången; you me at six på arenan i sthlm. jag håller tummarna för att jag får se mina pojkar igen, var alldeles för länge sen.
konserter är det bästa jag vet - jag får aldrig nog.

we kiss to the sound of your stereo

'think about it until anticipation makes you shake and we both lose control.
put the pedal to the floor, lay the seat back, lock the doors;
we're gonna make this worth our while.
it's getting harder to breathe...

'jealous hearts will leave us all in ruins'
that's what we'll say as we hide out from our friends, hear the message once again,
'let's get this right''

sitter i skolan och pluggar historia och lyssnar på världens finaste låt. all time low's noel. det var den första låten jag hörde med dem &jag kommer ihåg när jag hörde texten 'jealous hearts will leave us all in ruins'. det var då jag blev kär i all time low. &den kärleken har hållt i sig sen dess. four years - i can't believe it. när jag lyssnar på atl är jag at my happiest. det är dem &mcfly, jag säger bara det. på tal om mcfly.. dem saknar jag massa! jag vill bara tillbaka till en härlig mcfly-publik där alla vet precis hur jag känner för mcfly. alla vet hur fantastiska de är &ingen dömer. jag älskar mcfly-spelningar, det är mitt nirvana. just nu vill jag bara stå i en publik och skrika med i låtarna som har ägt mina hörlurar i flera år. i fucking love it! :']

all time low är som sagt på repeat, just nu är det 'hello brooklyn' och lite pepp. pepp på vad vet jag inte, kanske en ny atl-spelning i februari? kanske ett fin depeche mode-gig i januari i gbg? hm, who knows. fast mest pepp är det på london i november! exakt 44 dagar är det kvar tills jag lämnar sverige igen, fierce! i can't wait. sitter justnu och tittar runt på massa volontär-jobb i london. åh, ett år kvar!
yes, det är nu bestämt. jag ska fixa ett volontärjobb i london nästa höst :) det kommer bli kanon &kanske'kanske följer malin med mig :') who knows? det kommer bli grymt anyways. (:


nej, nu ska jag fokusera på historian! pus folk! :)

i like the way that you move

jag saknar the audition.
jag saknar the friday night boys.
jag saknar the blackout.

jag saknar all time low.

ta mig tillbaka till den 5/10-09 tack? det var lätt den bästa dagen i hela mitt artonåriga liv. why? åh, många anledningar. främst för att jag träffade min älskade idol sean smith. han är sångare i the blackout &jag har träffat honom tre gånger nu. the blackout spelade inte den kvällen, utan var där för att kolla på banden och lära känna dem ungefär. jag &matilda sprang iaf på the blackout och var de första med att ta kort med dem och liknande. det var himla bra!
sen pratade jag en hel del med sean under the audition's spelning och det var underbart! :'] best day ever! sean är världens trevligast och hur härlig som helst. inte alls divig &dryg som vissa säger, han är bara blyg och genomsnäll! nu peppar jag att de kommer hit snart igen, i need a little the blackout in my life! att se dem live är bland det bästa man kan göra, hihi!

&all time low.. ja, jag hittar inte ord riktigt. de var bäst, som alltid! andra gången jag såg dem nu, definitivt den bästa! fick jack attack's &gaskarth's autografer sen med och allt var bäst! dock blev det ingen bild med dem, då alltför många ville ha bild med dem, men that's how it is in londontown :)

resan var iallafall b ä s t ! maxie'bästis var ju med mig och det var det bästa någonsin! det hände så mycket roligt att jag inte kan skriva ner allt i ett inlägg. det var så underbart och bäst, och om en månad drar jag igen! då med malin och det kommer bli så jävla fierce!

&på väg hem, i gbg tog jag en fika med linda &snackade massa all time low &mcfly. det var himla fint! vi pratade i en evighet och tiden gick alltför fort! så i november blir det en fika igen, hoppas jag. vi måste planera atl's nästa sverige-besök, haha! :)

sen lyckades jag tappa min iPod på göteborg city airport med, smidig som jag är! MEN! den kommer snart hem till mig igen, fyfan vad glad jag blir då :'] hihi.

however, så ska jag ta &lyssna på the blackout nu och gå en sväng med mina hundar.
pus!




(ps; jag &sean smith, min älskade idol! hihi, love :'] han är bäst alltså!)

RSS 2.0