london calling?

jag vill dra nu. helst imorgon. fast egentligen kanske inte, för var ska jag få pengarna ifrån?
kommer ju ha pengarna i slutet av januari/början av februari, då har jag sparat min lön ett tag. men helst av allt vill jag bara åka nu nu nu. för jag trivs inte längre, inte med mig själv och med min tillvaro. det finns för mycket negativt runt om mig nu och i london mår jag bara bättre. men mycket är osäkert. som fan.

ska börja kontaka lite estate agents snart tänkte jag, plus ringa en kvinna på clarion hotels. jobb'jobb'jobb. nästan 70% säkert redan innan, känns lite nervigt! :') men fint är det. men kommer inte bli ledsen om det inte blir jobb där, finns ju fler jobb i london. &lägenhet hittar jag/vi nog. inga problemas. men ja, ibland bara tvekar man. alltför mycket. vill bara boka flygbiljetten nu, just a one way ticket. komma iväg, för det känns himla bra. men först av allt kanske jag ska försöka se till att det BLIR av. ja gud, tvivel och tvek.

men om någon behöver en roomie så let me know. haha, jeez. anyways. london here i come.
senast februari. senast.

nej, nu ska jag go back to tumblr again. puss!


thames river boats; august '10.


erase me.

i keep on running, keep on running, and nothing works;
i can't get away from you, no.

i keep on ducking, keep on ducking and nothing helps;
 i can't stop missing you.



long time, no see.

jeez. lagom länge sen jag var här och skrev?
är mest på min tumblr, som ni hittar här.
om ni är på tumblr, så follow me if you feel like it.
jag gillar tumblr lite mer just nu, känns som det är lättare att skriva &så där.
men hur som helst.

i'm here for now, för jag kände för det. vad händer i mitt liv då?
inte mycket. jobbar som fan just nu, allt för att tjäna ihop pengar till london-flytt i februari. mja ni hörde rätt. london here i come :') har fyra (ja, fyra!) underbara spelningar inbokade med och det känns toppenbra faktiskt. annars är livet rätt... lugnt. förutom vissa saker som får mig att bli helt galen och ibland lagom ledsen. hur fan tänker vissa undrar jag? usch. &nu har det gått ett jävla år sen min halvbror dog, herregud vad jag saknar honom. det är inte rättvist. &killar. ja don't get me started on them. det är bara för jävla svårt. jag fattar inte, hur komplicerat kan det vara egentligen? jaja. skulle kunna skriva miljoner ord om killar och hur de beter sig, men i won't. för jag orkar bara inte haha. &allt är bara allmänt tråkigt nu. älskar när vänner finns där, fast ändå inte? vissa vill bara ha något att prata om, lite skvaller att tell the others. jävligt roligt :) eller inte. men ja, hur som helst, palla skriva massa meningar om dem, de är kanske inte värda det. nu ska jag sätta mig och glo lite på the big bang theory, det gör mig glad.

fint att jag bara skrev ett whine-inlägg och nu drar jag. för tillfället. men puss ni som läser.

RSS 2.0