remember to feel real


"so here's the truth, you were right all along.
they were never my friends and i was living a lie,
but i wont fall for it next time"

imorgon har jag fullspäckat schema.
 -  jobbmässa vilket innebär möten med sådär 10 företag.
- kalas för ena kusinen (jag kunde inte vara mindre pepp)
- fira pappa!
- yoga kanske?

och sen ska jag förbereda mig mentalt för skolan på måndag.
då jävlar börjar mitt nya liv.
plugg &träning.
mätning &kostplan görs på onsdag.

jag behöver ordning i mitt liv. 
allt blir nog bra när jag väl får det.


manage me, i'm a mess


consider yourself one of my best friends;
consider yourself one of my enemies.


again and again i see the same thing

jag tror jag är kär, kär i en man som heter dylan mills men går under det mer kända namnet dizzee rascal. om det är inte honom jag är kär i är det nog john mayer eller jamie t (jamie treays). när jag sitter här och inte mår så jävla bra som jag hade önskat är jag glad att min ipod har allt jag behöver. dizzee's musik är så långt ifrån det jag brukar lyssna på att det är sjukt, men idag är det allt jag behöver. lite bonkers, lite dirtee cash och lite dance wiv me och jag mår bra igen. jamie t's senaste skiva snurrade runt i min stereo förut och jag älskar honom. att få detdär brytet är nödvändigt ibland, men precis lika nödvändigt är den där oändliga glädjen som alltid dyker upp när jag hör sticks 'n' stones. jag är kär i låtarna och jag vet inte vad jag skulle göra utan dem. just nu lyssnar jag på dirtee cash och känner att jag är så felplacerad som det bara går. jag passar inte in för fem öre och allt känns bara fel justnu. men då tackar jag min ipod och musiken där för att jag ens orkar bry mig om något.

allt känns sådär lagom ovärt och jag håller på att glida isär en av mina närmaste vänner. det blir bara så jävla jobbigt hela tiden. it's a thin line between love and hate brukar man ju säga. well. there's a thin line between friends and enemies. ärligt talat, det funkar fan inte nu. jag blir så trött och önskar fan att människor kunde fatta hur sårad man kan bli. anledningen till att jag skriver av mig är för att jag vet att människan inte läser detta ändå.

det jag hatar mest av allt, det är fan att vara ett andrahandsval.

nej. nu ska jag ta tag i mig själv och sluta whina. livet är bara fullt av motgångar ibland. nu blir det sticks 'n' stones på hög volym, för om något får mig att må bättre är det den. jag avslutar med några fina ord från dizzee.

"everybody wants to be famous;
nobody wants to be nameless, aimless,
people act shameless"

true story.


things go wrong no matter what i do

sometimes i feel like throwing my hands up in the air,
i know i can count on you
.





tack för att du är så jävla bra.


i'm going home, to the place where i belong

sextiosju


you might never get this moment again

matilda, kära vän, jag bryr mig inte om vad du säger, för JLS är ett fint band! 

JLS är mitt guilty pleasure, for real. boyband på riktigt och det känns kanske inte helt okej, med tanke på min "vanliga" musiksmak. för fem år sedan hade jag ungefär hellre dött än ens hört introt på låten längre ner i inlägget. men vet ni vad? det visar att jag har förändrats, att jag har mognat. jag är i fast i samma fack som jag var på högstadiet, jag har blivit en annan människa. jag är glad för det faktiskt, för jag mådde så sjukligt dåligt på högstadiet. jag är glad att jag slipper all those moments nu, men egentligen vet jag inte om det är bättre. i skolan är jobbigt, som alltid. dock inte som på högstadiet. det kan aldrig bli som då. det är jag glad för, för det var fan hemskt. men ja, jag är nog gladare nu. jag har lärt mig att uppskatta de små sakerna i livet antar jag. jag skiter i vad folk tycker om mig och vad folk tycker om musiken jag lyssnar på. if they don't like it, they can fuck off.

därför slänger jag in en låt med JLS plus ett av deras framträdanden i x-factor. det var där jag hörde dem första gången &what can i say? när jag hörde dem sjunga hallelujah blev jag faktiskt lite kär, haha. &no, jag tycker inte killarna är snygga, men de kan sjunga. det kan de verkligen, en sak är säker. anyways, happy listening!

one shot;

hallelujah; live @ x-factor


we're bound to be afraid


you've been the only thing that's
right in all i've done.

and i can barely look at you;
but every single time i do,
i know we'll make it anywhere.


(live)


all i want is to find an easier way to get out of our little heads

klockan är nu 02.49 och det öser ner snö ute. det är inget jag gillar så värst mycket, så jag sitter i sängen med datorn i knät. sen klockan 00.30 har jag kollat på gavin and stacey oavbrutet. jag har fått återfall av den helt underbara tv-serien och nu har jag bara säsong tre kvar. den är helt underbar och jag älskar mat horne och james corden. de är två av mina absoluta favoriter, for those of you who didn't know that. :)

igår kollade jag på boondock saints 1 & 2 och mja, ettan är sjukt mycket bättre än tvåan, även fast tvåan är massa bra den med. men inget slår ettan. sjukt bra film, åh i love it! sean patrick flanery är så bra som connor macmanus att jag nästan dör. :'] men nej! nu kanske jag ska försöka sova lite. pus folket!



  

"this is a nightmare of epic proportions"

- smithy 'smithstar'. <3


if i was a raindrop, you'd be my thunderstorm

hallå lovelies!
som ni nog förstått har jag nu design, and i love ittt! det är dock inte jag som gjort den, big surprise! (jag är verkligen sämst på såntdär, så hah) det är bästa malin som gjort den, det var också hon som skrev inlägget om aerosmith. de är awesome enligt henne ja, jag delar hennes åsikt en aning kanske, men inte fullt ut haha. :)

men ja, nu är det sportlov och jag njuter av det! dock måste jag plugga en heeeel del. vilket suger något otroligt mycket, men vad kan jag göra? måste bli klar med allt nu och det är bråttom, haha. :) någe positivt är dock att jag ska fika med malin på onsdag och träffa bästis på torsdag. sånt gillar vi! imorgon blir det massa filmer och att bara ta det lugnt, plus lite solning kanske? känns behövligt nu i snöovädret. har snöat massa mer här nu och jag hatar det; jag avskyr numera snö. what happened med den globala uppvärmningen egentligen? man kan ju börja undra eftersom det bara fortsätter att ösa ner snö. det är inte så himla roligt - man kan ju inte ta sig någonstans. det är inte okej måste jag säga!

some happy news: london bestämt, känns kanon som fan! 3-10 maj; i love ittttt. ♥ och ännu bättre, om jag får som jag vill, så blir det owl city live den nionde. jag hoppas på det, för jag älskar owl city lite för mycket. :'] jag har lyssnat på owl city i sådär ett halvår nu &jag får inte nog av hans underbara musik.

anyways, nu ska jag ut i det jobbiga snöovädret. men that's life när man har hundar, haha.
pus!



nostalgia chills me to the bone



the stars lean down to kiss you and i lie awake and miss you.
pour me a heavy dose of atmosphere, 'cause i'll doze off safe and soundly,
but I'll miss your arms around me. i'll send a postcard to you, dear...
'cause i wish you were here.

i'll watch the night turn light blue, but it's not the same without you, because it takes two to whisper quietly.
the silence isn't so bad till i look at my hands and feel sad,
'cause the spaces between my fingers are right where yours fit perfectly.

i'll find repose in new ways, though i haven't slept in two days,
'cause cold nostalgia chills me to the bone.
but drenched in vanilla twilight, i'll sit on the front porch all night.
waist deep in thought because when i think of you i don't feel so alone.

[...]
when violet eyes get brighter and heavy wings grow lighter,
i'll taste the sky and feel alive again and i'll forget the world that i knew.
but i swear i won't forget you.
oh if my voice could reach back through the past, i'd whisper in your ear:
"oh darling, i wish you were here"




owl city; ♥


Just two words...




FUCKING AWESOME!


/ Das awesomeness


as if a good thing ever could make up for all the pain

ska snart ge mig ut i snöovädret med en otroligt vacker låt i lurarna, nämligen ellie goulding's duett med erik hassle. det är en cover på robyn's låt be mine. ellie goulding är en brittisk tjej med en helt otrolig röst och hennes röst passar perfekt ihop med erik hassle's. jag älskar låten och den har gått på repeat hos mig idag. den är helt sjukt fin och jag lär lyssna på den fler gånger innan dagen är över. jag föredrar ellie och erik's version före robyn's, to be honest. den är så fin. :'] 






anyways, nu ska jag ut och gå en sväng, sen blir det juno, the inbetweeners och lite musik'dvds.
känns som en toppenkväll. ha en bra lördag folks.


when i wake up, the dream isn't done

idag hittade jag ett fint album här på internet, nämligen almost alice ost (soundtrack till alice in wonderland som har premiär i mars, DOCK kommer inte låtarna vara med i filmen. de är bara inspirerade av filmen) och jag blev himla glad! inte bara för att jag ser framemot filmen något enormt, utan för att älskade all time low har en underbart vacker låt (painting flowers) med på soundtracket. detär massa bra band med på soundtracket, som tex owl city, the all-american rejects, 3OH!3, shinedown, franz ferdinand och plain white t's. och en väldigt underbar låt från en av mina största idoler; mark hoppus.

bara för att jag är så glad slänger jag upp några låtar från filmen här. pus!


all time low - painting flowers



owl city - the technicolor phase


the all-american rejects - the posion


3OH!3 - follow me down (feat. neon hitch)


plain white t's - welcome to mystery


mark hoppus - in transit (feat. pete wentz) ♥


motion city soundtrack - always running out of time


shinedown - her name is alice


if i was a rich girl

om jag hade pengar, bara lite mer än jag har nu (49.89 på mitt kort; kanoners!) skulle jag klicka hem lite kläder från missguided.co.uk. för där, mina vänner, finns dessa fina kläder. inget av plaggen skulle sitta fel, men den röda spetsklänningen lockar mest. tänk till en skinnjacka eller en jeansjacka och sen ett par slitna converse. hur fint vore inte det? eller varför inte till klackarna längst till höger på bilden? gosh. i think i'm in love.




missguided


i'm stuck in this fucking rut

ibland känns allt bara lite jobbigt liksom. det känns som allt är likadant. lite som om every day is just the same. och hur kul är det egentligen? jag gillar inte staden alls här, vill bara bort och har så stora drömmar att jag snart spricker. dagarna i ändå går weightless på repeat i min ipod, som ett skydd mot idioterna som nedvärderar mig dagligen. varje dag får jag höra "ja, men tror du verkligen att du klarar detdär?" ja. för det är ju så jävla kul att få höra, dag in och dag ut. jag lyssnar på weightless för att det är min låt. den har gjort så jävla mycket för mig, och jag älskar den. den ska tatueras in (nej, inte hela låten. en rad från låten) nästa år och jag längtar som en idiot. om allt går enligt planerna drar jag årsskiftet, början på -11. london here i come! åh det skulle vara så underbart, att bara vandra runt i london och dricka starbucks kaffe i fina muggar och att varje dag kunna ta en liten tur på hmv och titta på fina skivor. it's where i'm at my best. malin och jag har stora planer; we're gonna make it. häromdagen kollade vi runt massvis - jobb, lägenhet... det är inte så svårt. we know how to do it. i morgon blir det en evighetslång fika igen, med massa prat med hon som förstår mig till hundra procent. hon är bäst alltså.

anyway. nu ska jag sluta whina och ta tag i mitt liv. ungefär. har pluggat sen klockan ett och nu får det fan vara nog. jag lämnar datorn och går ut en sväng. jag måste ha luft, tänka på massa saker med all time low, mcfly, you me at six och the blackout i öronen. för det är så det ska vara. och snälla, ge mig sommar nu? den här snön alltså. jag hatar det snart, för jag vill kunna gå ut i skinnjacka och converse utan att frysa tårna av mig. jag vill kunna ha jeansjacka, leggings och långt linne och solbrillor i olika färger. jag vill ha sommar. eller vår, jag nöjer mig med det. men nu tack, för nu har vi haft snö tillräckligt länge.

nej, nu jävlar ska jag ut i snön. take care peeps.


det är du, jag och russell howard. så ska det fan vara!


every little earthquake

sitter på bibloteket med malin'matie och försöker ta tag i mitt liv. det går sådär, kanske jag ska tillägga. men vafan, jag är sjuk tjej fortfarande. förkyld som fan, ont i halsen och kan knappt sova. life is good just nu. eller inte, men ni förstod nog ironin. :)

i onsdags var jag dum nog och gick till skolan, även fast jag var sjuk. bara för att stötta malin, hennes klass skulle dissikera lammhjärtan/lungor. det var det sjukaste jag hört alltså. vem fan vill göra det? and people were happy to do it! utom malin då, som är vegetarian och drog därifrån. vi körde lång fika, pratade london och massa minnen. det var jävligt bra och både hon och jag behövde prata av oss haha.

igår var jag hemma och sov, hela dagen. samma i tisdags haha. men igår såg jag hela säsong ett av misfits, en stört bra tvserie från england. :'] i love it. den är underlig, galen och fuckedup. just what i like haha. den är hur bra som helst och jag slänger in en trailer här nedanför :) ska se lite ikväll igen, i just can't stop liksom.

idag var det skola som gällde. helt ovärt, vi gjorde inget alls. efter film drog jag och malin till bibloteket och pluggade. där befinner jag mig nu då ja. ska snart hema och fixa lite saker, sen till ellen en sväng. sen blir det att spendera kvällen med nathan, simon, curtis, kelly och alisha. i heart them. <3

anyway. malin och jag fikar varje onsdag, vår grej alltså. justnu kläcker den underbara människan ur sig
"ÅH vilken dag är det idag?" *jätteleende*
"eh.. fredag?"
"åh. vi har redan fikat denhär veckan.." *leendet försvinner*
hon är bra hon. mer förvirrad än mig alltså. :']

anyway. jag uppdaterar imorgon om jag mår bättre! pus.




if you got the money

jag har lyckats bli sjuk, eller rättare sagt förkyld, så jag sitter justnu i soffan med datorn i knät och jamie t på repeat i stereon. har kollat runt en hel massa på massa fina kläder. topshop, new look, dorothy perkins, lipsy, river island och office är affärerna/sidorna jag besökt en del. and yes, i miss london a lotttt! but. när jag åker till london i maj hoppas jag att vissa av dessa fina saker finns i min resväska! det skulle inte göra ont om vi säger så. och hade jag pengar så skulle jag beställa dem immediately.

och nej, jag behöver verkligen inte tre par converse till (äger hela tolv par already!) men man kan aldrig ha för många converse. mitt motto där ja. :) det jag är mest sugen på är utan tvekan de två klänningarna till vänster, från underbara lipsy! cupcake-halsbandet från dorothy perkins skulle inte skada heller, känns väldigt 'mig', hihi.

anyways, jag ska nog försöka vila lite nu. ska slänga på en gammal dvd med busted &försöka sova lite, hih.
puus!


i'm lying on the ground

today, it's all about jamie t. what a legend!

jamie t är en fin man. jag gillar honom en hel del måste jag säga. har lyssnat på hans skiva på repeat idag, speciellt låten som är här nedanför.

jamie t - emily's heart




now i'm dying, as a message to the town; this what happens if you fuck around.
so meddle if you want trouble, trouble then you should meddle.
but, don’t ever meddle with Emily's heart.


seven days a week

ingen ork; hatar skolan; hatar idioter.
framtiden planeras; ångest.
gymmet; yoga; skins säsong fyra.

så ser mitt liv ut justnu. kanon.

RSS 2.0